Sisteme de logistică de la transportatorul dumneavoastră – Kraft Logistic GmbH

Opteaza pentru a forța ca o Transport Service Group – Pentru clienţii dumnevoastră nu se produc schimbări!

Transport național / internațional

Specializat în transporturi către:

Echiparea flotei

Conform reglementărilor:

Serviciul nostru pentru dvs.

Așteptăm cu nerăbdare proiectele dvs.!

Projektlogistik

Transport maritim și aerian

Dedicat, profesional, de încredere și la nivel mondial - cu transporturile pe mare și în aer, ne-am extins în mod semnificativ și completat portofoliul nostru. Noi prelucrăm pentru dvs. soluții de transport adaptate în zonele de transport maritim și aerian.

See- und Luftfracht

Transportul maritim:

Transportul aerian:

Contract de logistică / Warehousing

Warehousing:

Sarcini suplimentare ale Kraft Logistic

Kontraktlogistik

Express-Logistik

Echipament:

Express-Logistik

Proiect de logistică

Noi, Kraft Logistic GmbH, vă oferim servicii logistice flexibile la nivel mondial. Echipa noastră de experți de comercianți cu experiență în expediere este disponibilă de la planificarea proiectelor dumneavoastră, de la transport până la descărcarea la locul de primire 24/7 cu ajutor și consiliere și vă sprijină în toate aspectele logistice.

Ne adaptăm soluțiile noastre logistice pentru nevoile dumneavoastra. Fie că este vorba de timp critic, mărfuri voluminoase, sensibile sau deosebit de valoroase – motivația noastră este satisfacția dumneavoastră față de serviciul nostru. Indiferent că este vorba de transportul terestru, aerian sau maritim – noi creăm soluții personalizate bazate pe nevoile dumneavoastra.

Cu flota proprie, care include 200 de vehicule și rețeaua noastră de parteneri care împărtășesc aceeași viziune la nivel mondial, ne uităm înapoi la 20 de ani de experiență pe care am dori să o împărtășim cu voi.

Managementul flotei

Ce vă oferim:

Fuhrparkmanagement
Fuhrpark der Kraft Logistic GmbH Fuhrpark der Kraft Logistic GmbH Fuhrpark der Kraft Logistic GmbH Fuhrpark der Kraft Logistic GmbH